ICT Academy në ceremoninë e inagurimit ICTSlab


Me rastin e inagurimit të qendrës më të re laboratorike në Tiranë – ICTSlab ICT Academy ekipi ka marr pjesë në hapjen ceremoniale, ku prezent ishin personalitete nga qeverisja qendrore e lokale, sipërmarrja, akademia dhe përfaqësues diplomatik në Tiranë.

Ceremonisë iu drejtua me fjalë mirëseardhje Kushtrim Shala përfaqësues i ICTSlab ku prezantoi dhe tregoi misionin dhe vizionin e qendrës, mundësitë e zhvillimit dhe avancimit të projekteve në të ardhmen për fëmijët. Në mbështetje të kësaj iniciative të re të ICTSmedia, e cila premton të sjell inovacion në arsimimin e të rinjve shqiptar, në ceremoni morri pjesë dhe Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj

ICTSlab është themeluar në Tiranë si një fryt i eksperiencës së suksesshme disa vjeçare të kompanisë ICTSmedia, Albanian ICT Awards dhe partneritetit të zgjeruar.

ICT Academy mbështet fuqishëm qendrat e inovacionit, ku vetë ajo është duke zgjeruar bashkëpunimet edhe me qendrat tjera të inovacionit. ICT Academy është në shërbim të përmirësimit të edukimit dhe transferimit të dijës tek gjeneratat e reja në fushën e CSP Cyber Security & Privacy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: