1 dite nga gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë


Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për Siguri Kibernetike në shtetin e Republikës së Kosovës zhvillohet gara kibernetike me hakerët e rajonit të Mitrovicës.

Aktiviteti do të zgjasë një ditë, 15 dhjetor, teksa për specifikat e organizimit kujdeset ICT Academy me Education Innovators Kosovo – EIK, të njohur në përmasa ndërkombëtare me punën e tyre organizon:

Cyber Security Hackathon 1

Eja në Cyber Security Hackathon 1 dhe testo aftësitë për gjetjen e dobësive të sistemeve dhe infrastrukturës.

Gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 1” do të mbahet në Qendrën e Kulturës Rexhep Mitrovica në Mitrovicë më datën 15 Dhjetor 2018 poashtu do të bëhet njoftimi dhe shpallja e fituesve të kësaj gare. Aplikimi është i hapur dhe mund ta gjeni në këtë link: http://goo.gl/x4gLGS

Mbështetëse e këtij aktiviteti vjen edhe Komuna e Mitrovicës, RedBull, VIPA chips Pestova, Ujë Rugove dhe Kolegji Universum.

Për çdo informacion shtesë apo pyetje ju lutem na shkruani info@academyict.net ose educationinnovators.ks@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: