4 dite nga Dita ndërkombëtare “Safer Internet Day (SID2019)”


 

Për herë të parë në Shkollën e Mesme Elektroteknike “Gjin Gazulli” të Prishtinës organizohet fushatë vetëdijesimi për Ditën ndërkombëtare #SaferInternetDay #SID2019 që vjen si bashkëpunim i ICT Academy me Gjin Gazulli High School. Aktiviteti mbahet në Amfiteatrin e shkollës Gjin Gazulli në Prishtinë më datën 5 Shkurt 2019 e cila do të fillojë në orën 11:00 deri në 13:00. Aktiviteti ka karakter informues dhe argëtues për të rinjtë nxënësit e shkollës. Këtë edicion të parë ka risi tek skenari i aktivitetit, ka prezantime informuese dhe ligjërata me tema të ndryshme rreth Mbrojtjes së fëmijëve në përdorim të internetit, Cyberbullying dhe The Internet of Toys. Risi do jetë pjesa e kohës së argëtimit ku përmes lojërave të ndryshme do të përcjellët mesazhi për kujdes dhe udhëzime në përdorim të internetit dhe pajisjeve dmth lodrave që kanë qasje në internet.

Facebook event https://bit.ly/2SVh1fe & lajmi i plotë
Gjeo-lokacioni: https://her.is/2Sz2oOh
Numrat kontaktues stafi organizativ 049 459 572 (Atdheu)
Për çdo informacion shtesë apo pyetje ju lutem na shkruani info@academyict.net

Mbështetës të aktivitetit janë Korporata Rugove Novus Consulting Liri Prizren CHE BAR Bistro ICTSmedia

Jeni të mirëpritur t’i bashkoheni Ditës ndërkombëtare KOSOVA “Safer Internet Day (SID2019)”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: