1 dite nga gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i dytë


Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për Siguri Kibernetike në Kosovë zhvillohet gara kibernetike me hakerët e rajonit të Ferizajt.

Aktiviteti do të zgjasë një ditë, 16 mars, teksa për specifikat e organizimit kujdeset ICT Academy me Kolegjin Universum, të njohur në përmasa ndërkombëtare me punën e tyre organizon:

Cyber Security Hackathon 2

Eja në Cyber Security Hackathon 2 dhe testo aftësitë për gjetjen e dobësive të sistemeve dhe infrastrukturës.

Gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 2” do të mbahet në Kampusin e Kolegjit UNIVERSUM në Ferizaj më datën 16 Mars 2019 poashtu do të bëhet njoftimi dhe shpallja e fituesve të kësaj gare.

Mbështetëse e këtij aktiviteti vjen edhe RedBull, Ujë Rugove, Liri Prizren dhe Kolegji Universum.

Për çdo informacion shtesë apo pyetje ju lutem na shkruani info@academyict.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: