Fillon gara e madhe Cyber Security Hackathon #4


Sot më 16 prill 2019 në Gjimnazin Frang Bardhi në Mitrovicë ka filluar edicioni i katërt i garës Cyber Security Hackathon për mbarëvajtjen dhe organizimin e saj po kujdeset ICT Academy dhe Kolegji Universum.
Gara përmban komponentën – sfida Web Penetration Testing dhe ligjërata për Info-Sec të mbajtua nga CEO ICT Academy Atdhe Buja të cilat janë përgatitur për garuesit.
Mbështetës të kësaj gare vijnë Kolegji Universum, Gjimnazi Frang Bardhi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: