Mbahet Cyber Hackathon CTF në Infocom X Tiranë


Këtë vitë dekad te konferences me te madhe Infocom Albania u mbajt gara Cyber Security Hackathon (CTF) ku dhe u kurorezua me fitues te tri vendeve.

Studentët dhe nxënësit morën pjesë në këtë garë për të shfaqur aftësitë e tyre në identifikimin e dobësive të sigurisë në infrastrukturën e përgatitur nga ekipi organizues udhehequr nga CEO ICT Academy Atdhe Buja.

Aktiviteti është mbyllur me ceremoninë e publikimit te ekipeve fituese, pjesemarres ishin 15 ekipe nga Shqiperia e Kosova.

3 ekipet që janë shpërblyer janë:

Vendi i 1-rë : Pepper Clip

Vendi i 2-të : BlackBox

Vendi i 3-të : Triple Check

Prandaj, ne iu dëshirojmë atyre fat në përpjekjet e ardhshme dhe shpresojmë që trajnimet, nga ICT Academy të fituara sot do të kontribuojnë në zhvillimin e tyre të mëtejshëm profesional dhe akademik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: