Mbahet në Prishtinë workshop Dita ndërkombëtare “Girls in ICT”


Në Prishtinë është mbajtur workshop dhe fushata e vetëdijësimit International Day Girls in ICT që vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin Universum dhe në partneritet me AKCESK Autoriteti Kombëtarë Certifikimit Elektronik dhe Sigurisë Kibernetike në Shqipëri dhe Shkollën e Mesme Profesionale Gjin Gazulli në Prishtinë. Aktiviteti kishte karakter informues dhe argëtues për gjeneratat e reja përmes fjalimeve dhe prezantimeve të eksperiencave të vajzave nga industria ICT nga Shqipëria dhe Kosova.

 

Mbështetës të aktivitetit janë Korporata Rugove

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: