Organizohet edicioni i gjashtë i garës në Cyber Security Hackathon


Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për Siguri Kibernetike në shtetin e Kosovës zhvillohet gara kibernetike me hakerët në Prishtinë.

Aktiviteti do të zgjasë një ditë, 8 qershor, teksa për specifikat e organizimit kujdeset ICT Academy me Cacttus Education Shkollës Profesionale, të njohur në përmasa ndërkombëtare me punën e tyre organizon:

Cyber Security Hackathon 6

Eja në Cyber Security Hackathon 6 dhe testo aftësitë për gjetjen e dobësive të sistemeve dhe infrastrukturës.

Gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 6” do të mbahet në shkollën Profesionale Cacttus Education në lagjen Arbëria (tek objekti i ri i komunës së Prishtinës) në Prishtinë e hapur për të gjithë të interesuarit më datën 8 Qershor 2019 e cila do të fillojë në orën 10:00 deri në 15:00 dhe shpallja e fituesve të kësaj gare. Çmimet për tri vendet fituese jepen nga Cacttus Education dhe Cacttus sha, në vlerë totale mbi €10,000 për ekipet fituese!

Vendi i parë:

  • kandidat individual – 100% bursë studimi në CE ( 4,680.00 €)
  • grup prej 2-4 kandidatë – 50% bursë studimi për secalin kandidat të grupit (per 4 kandidatë vlera 9,360.00 €)
  • Praktikë pune në CyberSecurity dhe Networking për 3 muaj (Cacttus sha)

Vendi i dytë:

  • kandidat individual – Trajnim në CCNA: Routing and Switching ( vlera 1,000 €)
  • grup prej 2-4 kandidatë – Trajnim ne CCNA: Routing and Sqitching 1&2 (për 4 kandidatë vlera 2,000.00 €)

Vendi i tretë:

  • kandidat individual – Trajnim në CCNA: Routing and Switching ( vlera 1,000 €)
  • grup prej 2-4 kandidatë – Trajnim ne CCNA: Routing and Sqitching 1&2 (për 4 kandidatë vlera 2,000.00 €)

Aplikimi është i hapur dhe mund ta gjeni në këtë link https://bit.ly/2HxOEio

Mbështetëse e këtij aktiviteti vjen edhe Korporata Rugova.

Për çdo informacion shtesë apo pyetje ju lutem na shkruani info@academyict.net ose info@cacttus.education

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: