Edhe në Shqipëri organizohet Dita Evropiane e Sigurisë Kibernetike


Dita Evropiane e Sigurisë Kibernetike shënohet përmes organizimit të konferencës për Siguri Kibernetike të quajtur “CYBERCON Albania”. Që vjen bashkëpunim i ICT Academy, Ecronex Media dhe CIT Canadian Institute of Technology në Xheko Imperial në Tiranë.

Aktiviteti mbahet në Xheko Imperial Hotel në Tiranë më datën 10 Tetor 2019 e cila do të fillojë në orën 09:30 deri në 12:30. Aktiviteti – konferenca ka karakter informues mbi trendët dhe zhvillimet e fundit të fushës së sigurisë, akademisë dhe shkencës në funksion të inovacionit dhe nuk do mungojë pjesa argëtuese për gjeneratat e reja. Këtë edicion ka prezantime interesante nga përvoja e shumë ekspertëve nga Shqipëria dhe Kosova pjesëmarrës në fushën e TIK, musafir nga Tirana, Prishtina, dhe gjithë Kosova.

Facebook event https://www.facebook.com/events/439181413520257/

Gjeo-lokacioni:
Numrat kontaktues stafi organizativ +383 49 459 572 (Atdheu)

Për çdo informacion shtesë apo pyetje ju lutem na shkruani info@academyict.net

Mbështetës të aktivitetit janë CIT, eCronex Media, Digitalb, Bashkia Tiranes, IKUB & FIBANK.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: