CyberCON konferenca në ECSM – Muajin Evropianë të Sigurisë Kibernetike


Muaji Evropianë për Siguri Kibernetike këtë vitë në Shqipëri shënohet përmes organizimit të konferencës për Siguri Kibernetike të quajtur “CyberCON Albania”. Që vjen bashkëpunim i ICT Academy, Ecronex Media dhe CIT Canadian Institute of Technology në Xheko Imperial në Tiranë.

Aktiviteti konferenca është regjistruar në rrjetin e kampanjës më të madhe europiane ECSM https://bit.ly/2mXltii e cila promovon rëndësinë për sigurinë kibernetike, sigurinë e informatave tek qytetarët dhe organizatat. Aktiviteti – konferenca ka karakter informues mbi trendët dhe zhvillimet e fundit të fushës së sigurisë, akademisë dhe shkencës në funksion të inovacionit dhe nuk do mungojë pjesa argëtuese për gjeneratat e reja. Këtë edicion ka prezantime interesante nga përvoja e shumë ekspertëve nga Shqipëria dhe Kosova pjesëmarrës në fushën e TIK, musafir nga Tirana, Prishtina, dhe gjithë Kosova.

Temat që do trajtohen gjatë konferencës:

“Trends on Information Security”

“Cyber Security on Educational System”

“IoT” & “Academia vs Science & IT Security”

“Cyber Crime. Stages of Hacking and how to defense”

Vendi: Xheko-Imperial

Data: 10 October 2019

Ora: 09:30

✅FREE ENTRY 🔊Register NOW! 👇

https://lnkd.in/ggdXY-n

Mbështetës të aktivitetit janë CIT, eCronex Media, Digitalb, Bashkia Tiranes, ikubINFO & FIBANK.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: