26 Dhjetor nis Shkolla Dimërore Cyber Security & Privacy


Në Prishtinë, ICT Academy në bashkëpunim me Kolegjin AAB Departamentin e Shkencave Kompjuterike organizojnë dhe koordinojnë aktivitetin Shkolla Dimërore Cyber Security & Privacy që mbahet 26-28 Dhjetor 2019.

Për regjistrim KËTU➡️https://bit.ly/34ORw43
Përmes ligjëratave, diskutimeve të hapura dhe punës teknike në laborator, Shkolla Dimërore Cyber Security & Privacy ofron pjesëmarrësve njohuri të gjerë mbi Sigurinë Kibernetike.

Brenda kësaj shkolle do të mbahet puna praktike në Siguri Kibernetike, ku pjesëmarrësit do të realizojnë Penetration Testing projekt për një target të caktuar, për të cilin do të vlerësohen dhe marrin ECTS kredi të studimeve. Në përfundim të shkollës dimërore do të shpërndahen certifikatat.

Të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në këtë aktivitet i cili ka në fokus sigurinë e informacionit dhe parapërgatitja për të zotëruar aftësitë teknike në Ethical Hacking.

Gjej njoftimet për aktivitetet KËTU➡️ https://bit.ly/2QdQlpQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: