Shkolla Dimërore Cyber Security & Privacy pjesë e shkollave dimërore e verore të Europës


Shkolla Dimërore Cyber Security & Privacy zgjeron njohjen e saj nga kufijtë rajonal duke u bërë pjesë e shkollave dimërore e verore të Europës  Summer Schools in Europe. Për mbarëvajtjen dhe organizimin e saj po kujdeset ICT Academy dhe Kolegji AAB Departamentin e Shkencave Kompjuterike.
KËTU gjeni gjithçka rreth International-School  https://bit.ly/2SxCdue

Në vazhdim të aktiviteteve të kësaj shkolle edhe gjatë vitit 2020 do të mbahen punë praktike në Siguri Kibernetike me ligjëruesin dhe ekspertin e sigurisë kibernetike njëherit i certifikuar me titulin Ethical Hacker Atdhe Buja CEO i ICT Academy, për të cilin do të vlerësohen dhe marrin 10 ECTS kredi të studimeve. Në përfundim të shkollës dimërore do të shpërndahen edhe certifikatat.

Të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në këtë aktivitet i cili ka në fokus sigurinë e informacionit dhe parapërgatitja për të zotëruar aftësitë teknike në Ethical Hacking.
Mbështetës të këtij aktiviteti vijnë RedBull, Kolegji AAB dhe RTK.
Gjej njoftimet për aktivitetet KËTU: https://academyict.net/events-seminars/

One thought on “Shkolla Dimërore Cyber Security & Privacy pjesë e shkollave dimërore e verore të Europës

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: