Edhe në Kosovë do të shënohet dita ndërkombëtare “Safer Internet Day 2020”


Për vitin e dytë me radhë në Shkollën e Mesme Gjin Gazulli në Prishtinë organizohet Dita ndërkombëtare Safer Internet Day (SID) 2020, vjen bashkëpunim i ICT Academy me SHM Gjin Gazulli. Safer Internet Day (SID) është nismë ndërkombëtare, që mbahet çdo vitë në muajin Shkurt. Qëllimi është që të promovohet siguria dhe përgjegjësia e përdorimit të teknologjisë – internetit nga njerëzit e gjithë botës.

Mbështetës të këtij aktiviteti janë Korporata Rugova, RTK. Aktiviteti mbahet në Amfiteatrin e shkollës Gjin Gazulli në Prishtinë më datën 11 Shkurt 2020 e cila do të fillojë në orën 12:00 deri në 13:00. Aktiviteti ka karakter informues dhe argëtues për të rinjtë nxënësit e shkollës. Këtë edicion të dytë ka risi tek skenari i aktivitetit, ka prezantime informuese dhe ligjërata me tema të ndryshme rreth mbrojtjes së fëmijëve në përdorim të internetit, CyberSpace, Cyberbullying etj.

Facebook event linku KËTU 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: