ICT Academy & RIINVEST mbajn Workshop në Cyber-security


Ky workshop është organizuar për studentët e profilit të Sigurisë Kibernetike në Kolegjin Riinvest nga ICT Academy.
Në vitin 2020, Siguria Kibernetike është më e nevojshme se kurrë. Të jetosh në epokën digjitale do të thotë se hakerat dhe “cyberterrorists” kanë mundësi të pafund për të shfrytëzuar individë, institucione qeveritare dhe madje edhe kompani të mëdha.

Aktivitetin e hapën Dekanja Melinda Pacolli e Shkencave Kompjuterike Kolegjin RIINVEST dhe Atdhe Buja CEO ICT Academy dhe ky aktivitet vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin RIINVEST.

Aktiviteti kishte karakter edukues ku përmes udhëzimeve dhe punës teknike të ICT Academy team për studentët dhe profesorët u bë testimi i gjithë platformës së Kolegjit RIINVEST u paraqit gjithë procesi i punës dhe pata që duhet ndërmerren për mbrojtjen më të mirë. Ligjeratat e mbajtura nga vetë CEO i ICT Academy Atdhe Buja dhe ekipi ku dhe u prezantuar ICT-CERT si strukturë që merret me incidentet e sigurisë kibernetike.

Falenderojme mbështetësit partnerët tanë Kolegjin RIINVEST & RedBull

Shihemi në organizimet e radhës!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: