ICT Academy i’u eshte bashkuar nismes – 3D print protective face shields


📣 edhe ICT Academy i’u eshte bashkuar nismes ne keto te veshtira per vendin me virusin #COVID19 , per te dhene donacion mbrojtese te fytyres (protective face shields) tek stafi mjekesor dhe profesional sa te jete e mundur 🇽🇰. Keto jane pjese te rendesishme dhe fatekeqesisht, ka nje mungese te madhe ne bote.

ICT Academy eshte pergatitur dhe shpejt do filloj prodhimin e tyre permes shtypjes me #3DPrinter, e qe ICT Academy posedon 3D Printer dhe ekspertize per te realizuar shtypje te tilla.

#rriNshpi #rriOnline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: