ICT Academy vazhdon prodhimin 3D të Maskave Mbrojtëse për Fytyrë!


ICT Academy ka vazhduar prodhimin 3D të Maska Mbrojtëse për Fytyrë, duke përdor ekspertizën e zhvilluar deri më tani përmes edukimit në këtë fushë.

Edhe ICT Academy i’u është bashkuar nismës në këto të vështira per vendin me virusin COVID19 , per te dhene donacion mbrojtese te fytyres (protective face shields) tek stafi mjekesor dhe profesional sa te jete e mundur 🇽🇰. Keto jane pjese te rendesishme dhe fatekeqesisht, ka nje mungese te madhe ne bote.

Së shpejti do ju njoftojmë se ne jemi duke përgatitur për të prodhuar edhe disa produkte të tjera medicinale që në këtë kohë nevojiten, si ato Maskat e Ripërdorshme Longlife 3D prodhuara të avancuara me Filter, material shkopinj për testime të COVID19, Maska me Qarkullim të Ajrit etj.

Të gjithë ata që munden të na mbështesin në prodhim me materiale ju lutem na kontaktoni info@academyict.net

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: