+200 mbrojtëse për fytyrë janë prodhuar


Deri më tani +200 mbrojtëse për fytyrë janë prodhuar dhe shpërndarë donacion stafit mjekësor Heronjëve anekënd Kosovës nga ICT Academy me mbështetjen e Rotary Club Prishtina. Keto jane pjese te rendesishme dhe fatekeqesisht, ka nje mungese te madhe ne bote. ICT Academy do të vazhdoj prodhimin e këtyre produkteve shumë të nevojshme për kohën që gjendemi të pandemisë Covid19.

Lista e subjekteve të mbështetura:

  • Shtëpia Integruese Bresje Fushë Kosovë
  • Shtabi Emergjent Komuna e Gjilanit
  • QKMF Viti
  • QKMF Klinë
  • Klinika Gjinekologjisë QKUK në Prishtinë
  • QKMF Shtime
  • Instituti Shëndetit Publik Ferizaj

Mirëpo kemi shumë nevojë për ndihmën tuaj, mbështetje donacion në rritjen e kapacitetit prodhues dhe materialit., ju lutem drejtohuni këtu https://academyict.net/covid-donations/

Nëse jeni dhurues apo donator, ose njihni dikend që ka nevojë për mbrojtëse për fytyrë ju lutem na kontaktoni info@academyict.net ose numër mobil +38349459572.

Falenderojmë mbështetësit dhe partnerët tanë Rotary Club Prishtina, RTK, Gjirafa etj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: