3D Mbrojtëse për fytyrë për QKUK Klinikën e Gjinekologjisë


ICT Academy deri më tani nuk e ndalur prodhimin e mbrojtëseve për fytyrë dhe po shpërndahen donacion tek stafit mjekësor – Heronjët anekënd Kosovës me mbështetjen e Rotary Club Prishtina. Këto janë pjesë të rëndësishme dhe fatëkeqësisht, ka një mungesë të madhe në botë.

Kësaj radhe ICT Academy ishte në QKUK Prishtinë ku u prit nga drejtori zotëri Dr.Jakup Ismajli dhe stafi dhe iu dhanë donacion mbrojtëse për fytyrë QKUK Klinikën e Gjinekologjisë.

ICT Academy do të vazhdoj prodhimin e këtyre produkteve shumë të nevojshme për kohën që gjendemi të pandemisë Covid19.

Mirëpo ne kemi shumë nevojë për ndihmën tuaj, mbështetje donacion në rritjen e kapacitetit prodhues dhe materialit., ju lutem drejtohuni këtu https://academyict.net/covid-donations/

Nëse jeni dhurues apo donator, ose njihni dikend që ka nevojë për mbrojtëse për fytyrë ju lutem na kontaktoni info@academyict.net ose numër mobil +38349459572.

Falenderojmë mbështetësit dhe partnerët tanë Rotary Club Prishtina, RTK, Gjirafa etj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: