28 Gusht nis Shkolla Verore Cyber Security & Privacy


ICT Academy organizon Shkollën Verore Cyber Security & Privacy që fillon më 28 Gusht 2020 në platformën Online Google.

Në përfundim të shkollës verore do të shpërndahen certifikatat elektronike të pjesëmarrjes, për këtë duhet të regjistroheni në linkun KËTU➡️ https://bit.ly/3iz8pr5
Përmes ligjëratave, diskutimeve të hapura, Shkolla Verore Cyber Security & Privacy ofron pjesëmarrësve njohuri të gjerë mbi Sigurinë Kibernetike dhe të Informatave, Qytetet e Mençura, Ethical Hacking etj.

Të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në këtë aktivitet i cili ka në fokus sigurinë e informacionit dhe parapërgatitja për të zotëruar aftësitë teknike në Ethical Hacking.

Gjej njoftimet për aktivitetet KËTU➡️ https://bit.ly/2QdQlpQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: