Eksperti i ICT Academy fiton burse të plotë në San Fancisco – Linux OSSNA


Nga një garë e shumë aplikimeve anembanë botës, eksperti i ICT Academy Gentian Dauti përzgjedhet dhe fiton burse të plotë në OSSNA Linux ne San Francisco 2020, i cili përfaqëson Kosovën në këtë studim përmes bursës që OSSNA jep. Programi i studimit është shumë interesant dhe do avancoj shumë njohuritë e Gentianit. ICT Academy mbështet edukimin dhe avancimin në karrierë të stafit dhe të rinjëve, inkurajojm gjithë të rinjtë që kanë synim punësimin apo angazhimin janë të mirëseardhur në ICT Academy dhe do kenë investimin më të avancuar profesional.

Shumë shpejt sipas planit vjetor ICT-CERT Division do të bëjë thirrje dhe jap mundësi studentëve dhe të rinjëve që të shfrytëzojnë këtë laborator të Sigurisë Kibernetike dhe Digital Forensic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: