Ardian Hoxha folës në Shkollën Verore të Cyber Security & Privacy


Në këtë edicion të Shkollës Verore Cyber Security & Privacy organizuar nga ICT Academy më 29 Gusht 2020 në platformën Online Google folës do jetë Ardian Hoxha folës inspirues, investitor dhe ndëmarrës me temën “Karriera e Suksesit”. Njëherit Ardian Hoxha për shumë vite është i angazhuar në aktivitetet e ndryshme me ligjëratat e tij shumë të nevojshme që tregojnë shpirtin e ndërmarrësit.

Në përfundim të shkollës verore do të shpërndahen certifikatat elektronike të pjesëmarrjes, për këtë duhet të regjistroheni në linkun KËTU➡️ https://bit.ly/3iz8pr5

Përmes ligjëratave, diskutimeve të hapura, Shkolla Verore Cyber Security & Privacy ofron pjesëmarrësve njohuri të gjerë mbi Sigurinë Kibernetike dhe të Informatave, Qytetet e Mençura, Ethical Hacking, Karriera e Suksesit etj.

Të gjithë të interesuarit mund të marrin pjesë në këtë aktivitet i cili ka në fokus sigurinë e informacionit dhe parapërgatitja për të zotëruar aftësitë teknike në Ethical Hacking.

Gjej njoftimet për aktivitetet KËTU➡️ https://bit.ly/2QdQlpQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: