ICT Academy ka filluar trajnimet në Cyber Security & Privacy

Kanë filluar trajnimet në Cyber Security & Privacy të organizuara nga ekipi i ICT Academy. Trajnimet po mbahen në ambientet e kampusit të Kolegjit Universum partner i bashkëpunimit të ICT Academy. Continue reading “ICT Academy ka filluar trajnimet në Cyber Security & Privacy”

Advertisements

Sot në shkollën e mesme Gjin Gazulli u mbajt aktiviteti për Ditën ndërkombëtare Safer Internet Day SID2019

Sot më 5 Shkurt në Ditën ndërkombëtare të internetit të sigurtë #SID2019 për herë të parë në shkollën e mesme Elektroteknike “Gjin Gazulli” të Prishtinës shënohet kjo ditë me aktivitete si fushatë vetëdijesimi për përdorim të internetit të sigurtë nga gjeneratat e reja. Aktivitetin e hapën Drejtoresha shkollës Hajrie Shaipi dhe Atdhe Buja CEO ICT Academy dhe ky aktivitet vjen bashkëpunim i ICT Academy me Gjin Gazulli High School. Continue reading “Sot në shkollën e mesme Gjin Gazulli u mbajt aktiviteti për Ditën ndërkombëtare Safer Internet Day SID2019”

Newly Discovered Vulnerability Affects 3G, 4G and 5G By Leaking Mobile Users’ Data

Security and privacy issues engulf 3G, 4G and 5G at a time when 5G is making its grand appearance onto the telecommunications market. Researchers have revealed the generation networks can monitor mobile activity and automated profiling if compromised. For nation-state actors, this information can be used to spy on embassy officials and for cybercriminals, it is a profitable opportunity.

Source:  latesthackingnews

Continue reading “Newly Discovered Vulnerability Affects 3G, 4G and 5G By Leaking Mobile Users’ Data”

Blog at WordPress.com.

Up ↑