ICT Academy gjatë kohës së pandemisë COVID-19

ICT Academy në mënyrë të vazhdueshme i është përkushtuar edukimit dhe zhvillimit të ideve tek inovacionet për gjeneratat e reja të vendit. Ky angazhim dhe vullnet nuk ka munguar as në kohën e sotme përderisa jemi në kohën e pandemisë së virusit Corona (COVID19) në tërë botën. Për të mbështetur dhe menaxhuar më mirë këtë situatë ICT Academy është angazhuar në dhënien e donacioneve dhe Prodhimin e 3D të mbrojtëseve për fytyrë për autoritetet lokale stafit mjekësor dhe profesional.

Fillimisht ka nisur prodhimi i maskave mbrojtëse për nevojat e stafit mjekësor të cilat po dhurohen atyre në Kosovë. ICT Academy është duke bërë përpjekje nga shtëpia që të zhvillohet edukimi i klasave, por është e vështirë edhe zhvillimi i punës praktike, garave etj.

Falenderojmë mbështetësit dhe partnerët tanë Rotary Club Prishtina, RTK, Gjirafa etj.

Ndihmo KËTU në krijimin e maskave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lista e subjekteve të mbështetura:

 • Shtëpia Integruese Bresje Fushë Kosovë
 • Shtabi Emergjent Komuna e Gjilanit
 • QKMF Viti
 • QKMF Klinë
 • Klinika Gjinekologjisë QKUK në Prishtinë
 • QKMF Shtime
 • Instituti Shëndetit Publik Ferizaj
 • Komuna e Drenasit
 • Komuna Ferizaj
 • QMF Nr V Prishtinë
 • Klinika Infektive QKUK në Prishtinë TBD
 • QMF Lipjan TBD

Nëse jeni dhurues apo donator, ose njihni dikend që ka nevojë për mbrojtëse për fytyrë ju lutem na kontaktoni info@academyict.net ose numër mobil +38349459572.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: