Torrents Sites Banned A Famous “CrackNow” Torrent Uploader that sharing GandCrab Ransomware

Many of the torrent sites strictly banned the popular torrent uploader CrackNow that caught for upload malicious files including GandCrab Ransomware.

Source: gbhackers

Continue reading “Torrents Sites Banned A Famous “CrackNow” Torrent Uploader that sharing GandCrab Ransomware”

Advertisements

Hackers Launching Trickbot Malware That Steals VNC, PuTTY and RDP Credentials

The new variant of infamous trickbot malware comes with the capability of grabbing remote application login credentials.

Trickbot is a banking malware which steals login credentials from applications, it was discovered long back ago, the threat actors continiously adding new capabilities to the malware.

Source: gbhackers

Continue reading “Hackers Launching Trickbot Malware That Steals VNC, PuTTY and RDP Credentials”

Organizohet edicioni i dytë i garës në Cyber Security Hackathon

Edicioni i dytë i garës Cyber Security Hackathon në qytetin e Ferizaj organizohet gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 2” edicioni i dytë vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin UNIVERSUM. Ideja për zhvillimin e kësaj ngjarje të rëndësishme për komunitetin dhe të rinjtë e Ferizajt vjen nga diskutimet dhe qështjet e rëndësishme gjatë vitit 2018 e 2019 në komunitetin vendor e ndërkombëtarë për Critical Information Infrastructure CII & GDPR. Continue reading “Organizohet edicioni i dytë i garës në Cyber Security Hackathon”

Blog at WordPress.com.

Up ↑