Social Media Marketing Class

Detajet e trajnimit

Ω Informata të përgjithshme

Trajnimi Social Media Marketing është dizajnuar për të përgatitur studentët, profesionistët e marketingut digjital dhe nxënësit për një karrierë të suksesshme në industrinë e marketingut digjital duke përdor teknologjinë e informacionit dhe rrjetet sociale. Social Media Marketing programi ka të bëjë me marketingun në Internet për produktet dhe shërbimet e ndryshme duke përdor teknologjinë dhe trendet e zhvillimit të industrisë botërore. ICT Academy ofron trajnimet për Social Media Marketing që të arrihet përvetësimi i kompetencës në fushën e Internet marketingut.

Ω Objektivat e trajnimit

Pas përfundimit të trajnimit, studentët do të kenë aftësimin me:
 • gjithë procesin e promovimit të brands;
 • reklamimi i produktit (advertising);
 • marketingu i përmbajtjes; analytics;
 • përfshirja e klientëve;
 • ndërveprimi me klientët;
 • ROI kthimi i investimit.

Ω Përmbajtja e trajnimit

Broshura – Social Media Marketing

Ω Disa nga mundësitë në karrierë nga ndjekja e këtij trajnimi

 • Social Media Executive
 • Social Media Manager
 • SEO Executive/Expert
 • Analytics Manager
 • Digital Marketing Manager
 • Content Marketer

Ω Orari

10 orë (5 ditë në javë, 2 orë në ditë)

Hënë- Premte nga 18:00 – 20:00

 

Instructor
Dorian Gjota is a digital marketing expert and security professional as well as trainer
Currently he works at Korporata Rugove and ICT Academy.
Contact us info@academyict.net

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: