Sot fillon konferenca Computer Security & Forensics BloomCON SHBA

Edicioni i katërt i BloomCON do të ofroj ligjërata dhe workshope për të gjitha nivelet e sigurisë së informacionit dhe forenzikës nga ekspertë të industrisë botërore. Eshte planifikuar mbajtja e disa garave që do të ju mundësoj pjesëmarrësve të mësojnë më shumë rreth lockpicking, hardware hacking, IoT, Penetration testing CTF ku ICT Academy është sponsor për herë të parë organizon këtë garë brenda kësaj konference. Ngjarje të shumëta do ndodhin duke përfshirë edhe Drone Wars gara që do të realizohet në bashkëpunm me US Army. Continue reading “Sot fillon konferenca Computer Security & Forensics BloomCON SHBA”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑