ICT Academy zyrtarisht me “CERT division” në modelin CIIP

Në kuadër të ICT Academy, për herë të parë në vend është krijuar Computer Emergency Response Team në modelin Infrastrukturat kritike të informacionit dhe mbrojtja e tyre CIP/CIIP, me emërtimin zyrtar “ICT-CERT” (https://academyict.net/ict-cert/). Continue reading “ICT Academy zyrtarisht me “CERT division” në modelin CIIP”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑