1 dite nga gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i dytë

Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për Siguri Kibernetike në Kosovë zhvillohet gara kibernetike me hakerët e rajonit të Ferizajt. Continue reading “1 dite nga gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i dytë”

Advertisements

ICT Academy dhe AKCESK bashkrendojnë planet e aktiviteteve për siguri kibernetike & privatësi

ICT Academy dhe AKCESK Autoriteti Kombëtarë per Certifikimin Elektronik dhe Sigurine Kibernetike në Shqipëri arrijnë bashkëpunim në planet e aktiviteteve për siguri kibernetike & privatësi. ICT Academy është përfaqësuar nga CEO Atdhe Buja në takim me AKCESK. Continue reading “ICT Academy dhe AKCESK bashkrendojnë planet e aktiviteteve për siguri kibernetike & privatësi”

Organizohet edicioni i dytë i garës në Cyber Security Hackathon

Edicioni i dytë i garës Cyber Security Hackathon në qytetin e Ferizaj organizohet gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 2” edicioni i dytë vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin UNIVERSUM. Ideja për zhvillimin e kësaj ngjarje të rëndësishme për komunitetin dhe të rinjtë e Ferizajt vjen nga diskutimet dhe qështjet e rëndësishme gjatë vitit 2018 e 2019 në komunitetin vendor e ndërkombëtarë për Critical Information Infrastructure CII & GDPR. Continue reading “Organizohet edicioni i dytë i garës në Cyber Security Hackathon”

Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë

Për herë të parë në qytetin e Mitrovicës gjigantin industrial është mbajtur gara kibernetike “Cyber Security Hackathon #1”, e organizuar nga ICT Academy në partneritet me Education Innovators Kosovo – EIK dhe mbështetës Komuna e Mitrovicës, Kolegji Universum, VIPA chips, Ujë Rugove, Redbull, Pizeria Dielli. Continue reading “Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë”

Fillon gara Cyber Security Hackathon #1

Sot më 15 dhjetor 2018 në Qendrën Rexhep Mitrovica në Mitrovicë ka filluar edicioni i parë i garës Cyber Security Hackathon për mbarëvajtjen dhe organizimin e saj po kujdeset ICT Academy dhe Education Innovators Kosovo EIK.

Gara përmban tri komponente – sfida Web Penetration Testing, Physical Hacking dhe Bomb Defuse të cilat janë përgatitur për garuesit.

Mbështetës të kësaj gare vijnë Komuna e Mitrovicës, Kolegji Universum, Vipa Chips, Ujë Rugove, Pizeria Dielli dhe Redbull.

Blog at WordPress.com.

Up ↑