Mbahet në Tiranë CyberCON konferenca në Muajin Evropianë të Sigurisë Kibernetike

Në kuadër të fushatës ndërgjegjësuese të Bashkimit Evropian Muaji Evropianë për Siguri Kibernetike në Tiranë është mbajtur konferenca për Siguri Kibernetike të quajtur “CyberCON Albania”. Që vjen bashkëpunim i ICT Academy, Ecronex Media dhe CIT Canadian Institute of Technology në Xheko Imperial në Tiranë. Continue reading “Mbahet në Tiranë CyberCON konferenca në Muajin Evropianë të Sigurisë Kibernetike”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑