Zyrtare ICT Academy merr pjesë në Game Lake Mitrovicë

Këtë vitë ICT Academy merr pjesë në tech-event “Game Lake” në Mitrovicës organizuar nga EIK.

Ekipi i ICT Academy përmes workshop ka prezantuar të rejat e fundit dhe evoluimin e Online Games World gjithashtu aty u dhanë edhe rekomandime lidhur me aspektin e sigurisë kibernetike dhe zvogëlimit të mundësive për hakim të lojërave që ne zhvillojmë. Continue reading “Zyrtare ICT Academy merr pjesë në Game Lake Mitrovicë”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑