Organizohet edicioni i pestë i garës në Cyber Security Hackathon

Edicioni i pestë i garës Cyber Security Hackathon në qytetin e Gjilanit organizohet gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 5” edicioni i pestë vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin Don Bosko në Gjilan dhe me Kolegjin UNIVERSUM. Continue reading “Organizohet edicioni i pestë i garës në Cyber Security Hackathon”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑