Edhe ne Kosove organizohet Dita ndërkombëtare “Girls in ICT”

Në Prishtinë organizohet fushatë vetëdijësimi International Day Girls in ICT që vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin Universum dhe në partneritet me AKCESK Autoriteti Kombëtarë Certifikimit Elektronik dhe Sigurisë Kibernetike në Shqipëri dhe Shkollën e Mesme Profesionale Gjin Gazulli në Prishtinë. Continue reading “Edhe ne Kosove organizohet Dita ndërkombëtare “Girls in ICT””

Advertisements

Sot në shkollën e mesme Gjin Gazulli u mbajt aktiviteti për Ditën ndërkombëtare Safer Internet Day SID2019

Sot më 5 Shkurt në Ditën ndërkombëtare të internetit të sigurtë #SID2019 për herë të parë në shkollën e mesme Elektroteknike “Gjin Gazulli” të Prishtinës shënohet kjo ditë me aktivitete si fushatë vetëdijesimi për përdorim të internetit të sigurtë nga gjeneratat e reja. Aktivitetin e hapën Drejtoresha shkollës Hajrie Shaipi dhe Atdhe Buja CEO ICT Academy dhe ky aktivitet vjen bashkëpunim i ICT Academy me Gjin Gazulli High School. Continue reading “Sot në shkollën e mesme Gjin Gazulli u mbajt aktiviteti për Ditën ndërkombëtare Safer Internet Day SID2019”

Blog at WordPress.com.

Up ↑