Spoti Cyber Hackathon #1 – Mitrovice

ICT Academy dhe Education Innovators Kosovo EIK prezanton:

Advertisements

Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë

Për herë të parë në qytetin e Mitrovicës gjigantin industrial është mbajtur gara kibernetike “Cyber Security Hackathon #1”, e organizuar nga ICT Academy në partneritet me Education Innovators Kosovo – EIK dhe mbështetës Komuna e Mitrovicës, Kolegji Universum, VIPA chips, Ujë Rugove, Redbull, Pizeria Dielli. Continue reading “Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë”

Fillon gara Cyber Security Hackathon #1

Sot më 15 dhjetor 2018 në Qendrën Rexhep Mitrovica në Mitrovicë ka filluar edicioni i parë i garës Cyber Security Hackathon për mbarëvajtjen dhe organizimin e saj po kujdeset ICT Academy dhe Education Innovators Kosovo EIK.

Gara përmban tri komponente – sfida Web Penetration Testing, Physical Hacking dhe Bomb Defuse të cilat janë përgatitur për garuesit.

Mbështetës të kësaj gare vijnë Komuna e Mitrovicës, Kolegji Universum, Vipa Chips, Ujë Rugove, Pizeria Dielli dhe Redbull.

1 dite nga gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë

Me qëllim të ngritjes së vetëdijes për Siguri Kibernetike në shtetin e Republikës së Kosovës zhvillohet gara kibernetike me hakerët e rajonit të Mitrovicës.

Aktiviteti do të zgjasë një ditë, 15 dhjetor, teksa për specifikat e organizimit kujdeset ICT Academy me Education Innovators Kosovo – EIK, të njohur në përmasa ndërkombëtare me punën e tyre organizon:

Cyber Security Hackathon 1 Continue reading “1 dite nga gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë”

Organizohet gara e parë në Siguri Kibernetike

Për herë të parë në qytetin e Mitrovicës organizohet gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 1” edicioni i parë që vjen si bashkëpunim i ICT Academy me Education Innovators Kosovo – EIK. Ideja për zhvillimin e kësaj ngjarje të rëndësishme për komunitetin dhe të rinjtë e Mitrovicës vjen nga diskutimet dhe qështjet e rëndësishme gjatë vitit 2018 në komunitetin vendor e ndërkombëtarë për Critical Information Infrastructure CII & GDPR. Continue reading “Organizohet gara e parë në Siguri Kibernetike”

Blog at WordPress.com.

Up ↑