Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i dytë

Për herë të parë në qytetin e Ferizajt gjigantin e zhvillimit ekonomik është mbajtur gara kibernetike “Cyber Security Hackathon #2”, e organizuar nga ICT Academy në partneritet me Kolegjin UNIVERSUM dhe mbështetës  Korporata Rugova, Redbull, Liri Prizren. Continue reading “Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i dytë”

Advertisements

ICT Academy dhe AKCESK bashkrendojnë planet e aktiviteteve për siguri kibernetike & privatësi

ICT Academy dhe AKCESK Autoriteti Kombëtarë per Certifikimin Elektronik dhe Sigurine Kibernetike në Shqipëri arrijnë bashkëpunim në planet e aktiviteteve për siguri kibernetike & privatësi. ICT Academy është përfaqësuar nga CEO Atdhe Buja në takim me AKCESK. Continue reading “ICT Academy dhe AKCESK bashkrendojnë planet e aktiviteteve për siguri kibernetike & privatësi”

Organizohet edicioni i dytë i garës në Cyber Security Hackathon

Edicioni i dytë i garës Cyber Security Hackathon në qytetin e Ferizaj organizohet gara në siguri kibernetike e quajtur “Cyber Security Hackathon 2” edicioni i dytë vjen bashkëpunim i ICT Academy me Kolegjin UNIVERSUM. Ideja për zhvillimin e kësaj ngjarje të rëndësishme për komunitetin dhe të rinjtë e Ferizajt vjen nga diskutimet dhe qështjet e rëndësishme gjatë vitit 2018 e 2019 në komunitetin vendor e ndërkombëtarë për Critical Information Infrastructure CII & GDPR. Continue reading “Organizohet edicioni i dytë i garës në Cyber Security Hackathon”

Blog at WordPress.com.

Up ↑