Zyrtare ICT Academy organizon Cyber Hackathon CTF në Infocom X Tiranë

Këtë vitë dekad ICT Academy ofron gjithë infrastrukturën dhe shërbimin për garën Cyber Security Hackathon (CTF) në konferencën e madhe të Infocom X organizuar nga Infocom Abania. Continue reading “Zyrtare ICT Academy organizon Cyber Hackathon CTF në Infocom X Tiranë”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑