ICT Academy në ceremoninë e inagurimit ICTSlab

Me rastin e inagurimit të qendrës më të re laboratorike në Tiranë – ICTSlab ICT Academy ekipi ka marr pjesë në hapjen ceremoniale, ku prezent ishin personalitete nga qeverisja qendrore e lokale, sipërmarrja, akademia dhe përfaqësues diplomatik në Tiranë. Continue reading “ICT Academy në ceremoninë e inagurimit ICTSlab”

Advertisements

Blog at WordPress.com.

Up ↑