ICT Academy ka filluar trajnimet në Cyber Security & Privacy

Kanë filluar trajnimet në Cyber Security & Privacy të organizuara nga ekipi i ICT Academy. Trajnimet po mbahen në ambientet e kampusit të Kolegjit Universum partner i bashkëpunimit të ICT Academy. Continue reading “ICT Academy ka filluar trajnimet në Cyber Security & Privacy”

Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë

Për herë të parë në qytetin e Mitrovicës gjigantin industrial është mbajtur gara kibernetike “Cyber Security Hackathon #1”, e organizuar nga ICT Academy në partneritet me Education Innovators Kosovo – EIK dhe mbështetës Komuna e Mitrovicës, Kolegji Universum, VIPA chips, Ujë Rugove, Redbull, Pizeria Dielli. Continue reading “Mbahet gara për siguri kibernetike “Cyber Security Hackathon” edicioni i parë”

Blog at WordPress.com.

Up ↑